performancekit

  vervanging

  storm

  wind

  twister

  universeel

  carterventilatie

 

 

  GREEN
 
Importeur NL:
  GKB-Import BV
  P.O. Box 133
  9750 AC Haren(GN)
  T: 050-4042450
  F: 050-4042567
  wwwmail
 

 

 

 

 


Green heet u welkom op de officiŽle site van Green Nederland!

Meer vermogen, nooit meer vervangen en 2 miljoen kilometer garantie!

 

GREEN sportluchtfilters staat Sinds 1991 voor kwaliteit, alle luchtfilters worden dan ook vervaardigd van 4 lagen katoen. De rubber aansluitflens is op een speciale manier gevulkaniseerd en scheurt niet. Een groot voordeel van GREEN ten opzichte van andere aanbieders is dat het filter niet te rijkelijk wordt voorzien van olie. Zodoende kunnen er geen problemen met de luchtmassameter ontstaan. Het filter blijft de sportieve groene kleur houden en wordt niet bruin.

In de GREEN fabriek worden alle sportluchtfilters ontwikkeld door de ingenieurs, die bij GREEN werkzaam zijn op de R&D-afdeling, met behulp van de meest vooraanstaande apparatuur . Daarna wordt de auto voorzien van het ontwikkelde luchtfilter en op een vermogensbank getest. Pas wanneer  het resultaat voldoet aan de eisen die GREEN stelt aan bijvoorbeeld de  vermogenswinst, wordt het product in het programma opgenomen. 

 

                   

 

 

Alle luchtfilters worden exact op de individuele auto's afgestemd om het beste resultaat te behalen. Het gaat GREEN dan ook niet alleen om de look of het sportieve aanzuiggeluid, vermogenswinst heeft altijd prioriteit.

 

 

Exclusief importeur GKB Import BV


performancekits


speed'r


vervangingsfilters


speed'r twister

 


powerflowStorm / windtwisters


universeel

 

 

 

 

Green luchtfilters, sportluchtfilters, 57i kits, open lucht filter voor alfa, audi, bmw, vw, volkswagen, mercedes, opel, seat, skoda, nissan, toyota, mitsubishi, lexus, mini, volvo, peugeot, renault. Meer vermogen voor vrijwel elke auto.