Rijksweg West 55, 9608 PB Westerbroek Ma - Vrij: 9:00 - 12.30 | 13.00 - 17.00

logo AP SportfahrwerkeVerbetert auto onderstel met ap Sportfahrwerke

ap Sportfahrwerke bestaat sinds begin 2000 en richt zich al jaren op kwaliteit. Zij zijn op vele evenementen aanwezig. Menig autoliefhebber kent de kalenders wel met de tuninggirls die het merk al jaren uitbrengt. Van een set verlagingsveren tot een complete set schokdempers, ze bieden diverse mogelijkheden voor de gangbare auto’s aan. Wist je dat ap Sportfahrwerke onderdeel is van KW Suspensions? Kwaliteit gegarandeerd. Benieuwd naar het product? Op Facebook zijn de laatste updates terug te vinden: ap Sportfahrwerke op Facebook.

Nieuw
Oct
03

Deze BMW 428i is een zeer mooie basis, maar voor de eigenaar net niet genoeg. De BMW was voorzien van diverse M Performance upgrades en was net 4 jaar oud toen hij de wagen kocht. De velgen en de wegligging verbeteren, dat stond boven aan zijn lijst van aanpassingen.

Performance
Sep
30

De eerste types van de Golf hebben inmiddels een ‘cult’ status bereikt en worden of volledig origineel gehouden, of ondergaan juist een verjongingskuur. In dit geval is de ruim 30 jaar oude Golf voorzien van een 2.8L 24v turbo motor, maar daar houdt het niet bij op!

image