Rijksweg West 55, 9608 PB Westerbroek Ma - Vrij: 9:00 - 12.30 | 13.00 - 17.00

Logo KW SuspensionsPremium schroefsets van KW Suspensions

Premium kwaliteit voor maximaal rijplezier met een superieure wegligging, dat is wat KW Suspensions aanbiedt. GKB Import is de importeur van KW Suspensions INOX schroefsets voor Nederland. Benieuwd naar het type schokdemper dat wij voor uw auto aanbieden? Bekijk onze dealerlijst voor meer informatie of het maken van een afspraak. Volg KW Suspensions op Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste updates.

Nieuw in het assortiment
Oct
06

Uw Tesla Model 3 verlagen en tegelijkertijd profiteren van verbetert rijcomfort en een betere wegligging? Met een KW schroefset kunt u uw Tesla tot 50/55 millimeter verlagen (afhankelijk van uw uitvoering) en de set verbetert ook nog eens de wegligging van uw voertuig.

Oct
01

Voor de meeste auto merken en modellen biedt KW Suspensions een oplossing om de wegligging te verbeteren. Zo ook voor de Mercedes C Klasse. In dit geval is er gekozen voor een schroefset van het type Street Comfort. Dit is één van de meest gekozen schroefsets en verbetert de wegligging ten opzichte van het ‘standaard’ onderstel aanzienlijk.

image