Rijksweg West 55, 9608 PB Westerbroek Ma - Vrij: 9:00 - 12.30 | 13.00 - 17.00

Logo Remus exhaustRuime keuze sportuitlaten bij REMUS Sportexhaust

REMUS Sportexhaust is, naast producent van aftermarket sportuitlaten, ook al ruim twintig jaar een belangrijke schakel in de ontwikkeling van de originele uitlaten van premium automerken. GKB Import is de officiële vertegenwoordiger van REMUS Sportexhaust in de Benelux. Bent u op zoek naar een uitlaat voor uw auto? Onze dealers helpen u graag verder. Op de Facebookpagina zijn verschillende foto’s en video’s terug te vinden: REMUS Benelux.

REMUS Exhaust Audi S3
Nieuw in het assortiment
Oct
07

Deze facelift 8V (2.0 liter TFSI) werd uitgebracht in 2016 en is een zeer populair model onder performance liefhebbers. De handgeschakelde 6 bak uitvoering beschikt over een vermogen van 310 pk. Uiteraard hoort daar een mooie 0-100 tijd van 5.3 seconden bij.

Nieuw in het assortiment
Oct
01

Dat de John Cooper Works uitvoering van de MINI F57 al lekker klinkt van zichzelf, dat weten de meeste autoliefhebbers wel. Maar juist een auto met een beetje vermogen, is gevoelig voor een aangepaste uitlaat. Vandaar dat REMUS een uitlaat heeft ontwikkeld die de 231 pk van deze MINI extra van zich laat horen.

image