Rijksweg West 55, 9608 PB Westerbroek Ma - Vrij: 9:00 - 12.30 | 13.00 - 17.00

logo ST SuspensionsPersonaliseer je ST Suspensions schroefset

ST Suspensions is onderdeel van KW Suspensions en richt zich, met betaalbare sets vooral op de jongere doelgroep. Een ST Suspensions schroefset onderscheidt zich door de vele kleurenmogelijkheden. Sinds kort is het zelfs mogelijk om je eigen set samen te stellen. Vandaar ook de slogan “Your car. Your style. Your suspensions”. Het hoofdkantoor bevindt zich in Duitsland en uiteraard is het merk TÜV gecertificeerd. De bekende drifter Ken Block, is het gezicht achter ST Suspensions. Wil je meer weten en op de hoogte blijven van de laatste updates? Volg ST Suspensions op Facebook.

Nieuw!
Oct
05

Op de Essen Motor Show in 2019 heeft ST Suspensions een nieuw concept gelanceerd: het ST individualiseringsprogramma. Met deze nieuwe optie, kun je jouw set personaliseren, waardoor het volledig bij jouw (project) auto past.

Montage op Suzuki
Oct
01

Rijd jij graag wat sportiever? Of wil jij jouw auto verlagen? Verbeter je wegligging of verlaag je auto, met een set verlagingsveren. Maar welke set past bij jouw auto? En zijn de sets alleen voor de nieuwere modellen verkrijgbaar, of kan ik ook de veren van mijn young- of oldtimer vervangen?

image