Rijksweg West 55, 9608 PB Westerbroek Ma - Vrij: 9:00 - 12.30 | 13.00 - 17.00

Logo Remus exhaust

Wagner Tuning turbo performance parts

Optimale prestaties en de hoogste productkwaliteit. Sinds 2002 produceert Wagner Tuning hoogwaardige onderdelen, zoals inlaat- en uitlaatspruitstukken, downpipes en intercoolerkits. In 2013 hebben de onderdelen een TÜV certificaat verkregen. Sinds september 2015 is GKB Import bv de officiële importeur voor Nederland en België. Wenst u meer informatie over een van de producten? Onze dealers helpen u graag verder. Op de Facebookpagina van Wagner Tuning Nederland, vindt u de laatste updates en projecten van onze dealers.

Nieuw in het assortiment
Oct
03

Op zoek naar een intercooler kit voor jouw Wagner Tuning, die ook nog eens makkelijk te monteren valt? Dan is de plug & play kit van Wagner Tuning, voor de BMW M135i en M235i een aanrader. De complete kit kan direct gewisseld worden met de fabriek geleverde intercooler. De perfecte oplossing als het gaat om meer vermogen en het behoud van lage temperaturen.

Aanbieding!
Oct
01

Het gamma van Wagner Tuning is ontzettend breed en biedt voor veel performance liefhebbers de oplossing op het gebied van intercoolers. Sinds 2002 ontwikkelen zij high performance intercoolers en toebehoren. Van ontwikkeling, tot testen, tot eigen fabricage, het gebeurd allemaal in Duitsland. 

image