Rijksweg West 55, 9608 PB Westerbroek Ma - Vrij: 9:00 - 12.30 | 13.00 - 17.00
Nieuw in het assortiment

Uw Tesla Model 3 verlagen en tegelijkertijd profiteren van verbetert rijcomfort en een betere wegligging? Met een KW schroefset kunt u uw Tesla tot 50/55 millimeter verlagen (afhankelijk van uw uitvoering) en de set verbetert ook nog eens de wegligging van uw voertuig.


Voor de meeste auto merken en modellen biedt KW Suspensions een oplossing om de wegligging te verbeteren. Zo ook voor de Mercedes C Klasse. In dit geval is er gekozen voor een schroefset van het type Street Comfort. Dit is één van de meest gekozen schroefsets en verbetert de wegligging ten opzichte van het ‘standaard’ onderstel aanzienlijk.

REMUS Exhaust Audi S3
Nieuw in het assortiment

Deze facelift 8V (2.0 liter TFSI) werd uitgebracht in 2016 en is een zeer populair model onder performance liefhebbers. De handgeschakelde 6 bak uitvoering beschikt over een vermogen van 310 pk. Uiteraard hoort daar een mooie 0-100 tijd van 5.3 seconden bij.

Nieuw in het assortiment

Dat de John Cooper Works uitvoering van de MINI F57 al lekker klinkt van zichzelf, dat weten de meeste autoliefhebbers wel. Maar juist een auto met een beetje vermogen, is gevoelig voor een aangepaste uitlaat. Vandaar dat REMUS een uitlaat heeft ontwikkeld die de 231 pk van deze MINI extra van zich laat horen.

Nieuw in het assortiment

Op zoek naar een intercooler kit voor jouw Wagner Tuning, die ook nog eens makkelijk te monteren valt? Dan is de plug & play kit van Wagner Tuning, voor de BMW M135i en M235i een aanrader. De complete kit kan direct gewisseld worden met de fabriek geleverde intercooler. De perfecte oplossing als het gaat om meer vermogen en het behoud van lage temperaturen.