Rijksweg West 55, 9608 PB Westerbroek Ma - Vrij: 9:00 - 12.30 | 13.00 - 17.00
Meguiars-GKB-intro.png

GKB Import bv officiële Meguiar’s distributeur

U zoekt een detailing merk met historie? Bij Meguiar’s bent u aan het juiste adres. Het merk is meer dan een eeuw geleden gestart met de productie en het Amerikaanse bedrijf blijft door ontwikkelen om de producten te verbeteren en de toepasbaarheid te vereenvoudigen, zodat er voor iedere auto liefhebber een bijpassend product te vinden is. Een uitgebreide productlijn bedient zowel de consument als de professionele auto detailer. Een gegeven dat praktisch is voor u als retailer. U vindt op deze manier met één detailing merk een brede afzetmarkt.

GKB Import bv is de officiële partner van Meguiar’s Holland BV in Nederland en levert aan bedrijven in de automotive sector.

Uitgebreid assortiment Meguiar’s producten

Wij bieden, in samenwerking met Meguiar’s Holland BV, een complete productlijn aan poetsmiddelen aan. Het zeer uitgebreide assortiment loopt uiteen van een gemakkelijk toepasbare auto shampoo, tot professionele polijstpasta’s en coatings. Maar ook poetsmachines en andere accessoires behoren tot het Meguiar’s assortiment. Bent u benieuwd waar het Meguiar’s assortiment uit bestaat? Bekijk het volledige assortiment in onze Meguiar’s catalogus

meguiars-GKB-BMW.jpg

Wordt verdeler van Meguiar’s poetsmiddelen

Bereid uw assortiment uit door verdeler te worden van de Meguiar’s detailing producten. Wij leveren, als officiële partner, het gehele Meguiar’s assortiment aan bedrijven in de automotive sector. Naast de verschillende poetsmiddelen, behoort het aanleveren van brochures en displays ook tot de mogelijkheden. Laat uw nieuwe detailing producten direct in het oog springen, om zo uw omzet te vergroten.
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Meguiar’s u te bieden heeft? Neem voor meer informatie gerust contact met ons op