Rijksweg West 55-57, 9608 PB Westerbroek Ma - Vrij: 9:00 - 12.30 | 13.00 - 17.00

Mercedes C Klasse voorzien van KW Suspensions

Voor de meeste auto merken en modellen biedt KW Suspensions een oplossing om de wegligging te verbeteren. Zo ook voor de Mercedes C Klasse. In dit geval is er gekozen voor een schroefset van het type Street Comfort. Dit is één van de meest gekozen schroefsets en verbetert de wegligging ten opzichte van het ‘standaard’ onderstel aanzienlijk.


Op maat gemaakt voor Mercedes C Klasse

Iedere auto heeft een ander rijgedrag en dat is de reden dat KW Suspensions veel verschillende schroefsets aanbiedt. Elke schroefset is namelijk speciaal voor het specifieke merk en model ontwikkeld en wordt daarnaast uitvoerig getest, om een optimaal resultaat te kunnen garanderen. De set die onder deze Mercedes C Klasse is gemonteerd, is dus speciaal bedoeld voor dit model, waardoor het optimale resultaat kan worden behaald.  

“Ervaar uw auto nog directer en dynamischer met een KW Suspensions schroefset.”

Verlaging voor de Mercedes W205

De eigenaar van deze Mercedes geniet van een betere wegligging, maar kon dankzij de schroefset ook zelf de rijhoogte bepalen. Er is gekozen voor een subtiele verlaging van een aantal centimeters, waardoor er wel gewoon mee valt te rijden, ook in een woonwijk met drempels. De set is gemonteerd bij Stroeve Motorsport in Hardenberg. Bent u ook geïnteresseerd in een verlaging voor uw auto, bekijk dan de KW website voor de opties.

Mercedes C Klasse   Mercedes C Klasse
image