Rijksweg West 55-57, 9608 PB Westerbroek Ma - Vrij: 9:00 - 12.30 | 13.00 - 17.00
REMUS Exhaust Audi S3

REMUS sportuitlaat voor de Audi S3 Sportback

Deze facelift 8V (2.0 liter TFSI) werd uitgebracht in 2016 en is een zeer populair model onder performance liefhebbers. De handgeschakelde 6 bak uitvoering beschikt over een vermogen van 310 pk. Uiteraard hoort daar een mooie 0-100 tijd van 5.3 seconden bij.

Het is al een bommetje wat betreft vermogen, maar door de montage van een Remus systeem zal het vermogen zeker toenemen. Voor de echte autoliefhebber zal het geluid waarschijnlijk te mild zijn, maar hier heeft Remus diverse oplossingen voor. Wist je dat alle producten hand gemaakt worden in Oostenrijk, een garandeerde goede pasvorm hebben en dat je 24 maanden garantie krijgt? Dat zijn redenen om voor een kwaliteitsproduct als Remus te kiezen.

“Meer vermogen, intenser geluid, handgemaakt in Oostenrijk en 24 maanden garantie. Kies ook voor een REMUS uitlaat.”

Van sportuitlaat tot downpipe

Wist je dat je het geluid zelf kan bepalen? Remus heeft voor de achterdemper een systeem met kleppen om het geluid te regelen. Ben je op zoek naar een racegeluid voor je turbo motor, dan kan je ook kiezen voor een Remus middendemper en zelfs een downpipe om direct vanaf je turbo het geluid te veranderen. De opties die Remus Exhaust aanbiedt voor de Audi S3 sportback zijn dus groots te noemen. Bekijk de website om te zien welke opties er voor jouw wagen beschikbaar zijn of laat je adviseren bij een Remus Exhaust dealer.

Mercedes 01 klein   Mercedes 02 kleinimage