Rijksweg West 55-57, 9608 PB Westerbroek Ma - Vrij: 9:00 - 12.30 | 13.00 - 17.00

Wagner Tuning opvallend aanwezig op de Essen Motor Show!

Het gamma van Wagner Tuning is ontzettend breed en biedt voor veel performance liefhebbers de oplossing op het gebied van intercoolers. Sinds 2002 ontwikkelen zij high performance intercoolers en toebehoren. Van ontwikkeling, tot testen, tot eigen fabricage, het gebeurd allemaal in Duitsland. 

Als bewijs van deze ‘high-end’ producten, hebben alle onderdelen de TÜV certificering. De premium Duitse automerken zijn uiteraard goed vertegenwoordigd in het assortiment en dat was terug te zien op de Essen Motor Show. Daar stond een Audi R8 met enorme cijfers, welke zeker de aandacht trok van het publiek.

“Indrukwekkende resultaten: Audi R8 V10 met maar liefst 1200 pk op de Essen Motor Show.”

Audi R8 V10 Biturbo extra ‘cool’ door Wagner Tuning

Naast een bedrijvenstand vol met diverse intercoolers stonden er verspreid ook nog een aantal opvallende auto’s op andere stands. Zo ook de R8 V10. Deze bi-turbo sportwagen was aangepakt door Turbologic uit het Duitse Falkensee. De cijfers liegen er niet om, 1200 pk is het eind resultaat. Een project met zulke enorme aantallen zorgt voor de nodige aandacht. Wil je weten welke producten Wagner Tuning heeft voor jouw wagen? Bekijk dan het volledige gamma hier.

Mercedes 01 klein   Mercedes 02 kleinimage